Proiect

0 Oferte / Anulat

Colaborare 2 saptamani

Categorie
Private chef
Invitați
30
Servire
Porții individuale
Locație
Pastel Chalet
Județ
Braşov
Dată
13:00 / 15 apr. 2022
Durată
1 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
1
Caut
bucatar
Buget
7000 RON
(Servicii)

Cautam un bucatar colaborator care sa se alature echipei noastre pentru 10 zile lucratoare in perioada 15 aprilie - 1 mai. Pensiunea noastra are 15 camere duble, o capacitate totala de 30 locuri. Servim masa doar oaspetilor cazati. Avem in general in medie 22 adulti si 12 copii. Avem meniul zilei compus din 2 ciorbe, 2 antreuri, 5 feluri principale, 2 salate, 2 deserturi. Copiii au un meniu dedicat care este la fel toata saptamana. Oaspetii aleg ce doresc sa serveasca cu cateva ore in prealabil. Avem un deficit de personal (un angajat a plecat si inca unul are ruptura de ligamente; mai avem inca un bucatar si 3 ajutoare, dar nu facem fata).


Proiect adăugat la: de EnisaB

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro