Proiect

2 Oferte / Încheiat

Cina privata

Categorie
Private chef
Invitați
4
Servire
Porții individuale
Locație
Bucuresti sector 1
Județ
Bucureşti
Dată
17:30 / 11 feb. 2021
Durată
3 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
6
Caut
bucatar
Buget
3000 RON

Buna ziua, Trebuie sa organizam o masa pentru unul dintre partenerii nostri de afaceri, dar, in conditiile pandemiei, dorim sa o organizam acasa, in spatiul nostru privat. Masa se doreste a avea un profil italian: fructe de mare, peste, bisteka etc. Oferta trebuie sa includa toate ingredientele pentru mancare; bautura o asiguram noi.


Proiect adăugat la: de Cristiana

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro