Proiect

0 Oferte / Anulat

bistro

Categorie
Consultanță
Invitați
10
Servire
Porții individuale
Locație
ploiesti
Județ
Prahova
Dată
10:00 / 01 mar. 2021
Durată
8 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
1
Caut
bucatar
Buget
1000 RON

Dorim colaborare pe termen lung cu un bucatar cu experienta in managementul unei bucatarii pentru infiintarea unui bistro. Solicitam experinta in consultanta achizitie echipamente, organizare flux, autorizatie DSV, implementare HCCP, si in perspectiva monitorizarii activitatii viitorilor angajati. Pretul serviciilor este estimativ, asteptam oferte si prezentare experienta in implementare acest gen de activitati.


Proiect adăugat la: de Diana

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro