Proiect

1 Oferte / Încheiat

Petrecere privata

Categorie
Petrecere privată
Invitați
14
Servire
Bufet
Locație
București
Județ
Bucureşti
Dată
14:00 / 20 sept. 2020
Durată
6 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
7
Caut
bucatar
Buget
700 RON

Imi doresc o suita se preparate, care sa necesite maxim încălzire, pe care sa le scot pe parcursul a 6 ore. Am nevoie doar de bucătar care sa găteasca din ingrediente achizitionate de ea/el, la noi acasă. Am prefera ca meniul ca contina 4-5 aperitive la buffet si 1 fel principal cu un singur tip de garnitura, dar cu 2 tipuri de carne, ca sa putem acomoda mai multe preferinte. Voi lua decizia în funcție de propunerea pe care o puteți face voi. Petrecerea va fi la noi acasă, iar bucătăria este suficient de spațioasă pt gătit și petrecere. Mulțumesc! Ana


Proiect adăugat la: de AnaH

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro