Proiect

1 Oferte / Anulat

Tithorea Brasov

Categorie
Private chef
Invitați
150
Servire
Porții individuale
Locație
Zona Brasov - Lacul Smarald
Județ
Braşov
Dată
18:30 / 26 iun. 2022
Durată
3 ore
Live cooking
Da
Număr de preparate
5
Caut
bucatar
Buget
700 RON
(Servicii și ingrediente)

Buna ziua, Suntem în Căutare de un chef care poate prepare o cina specială pentru evenimentul Tithorea care o sa organizam la Brașov în perioada 22.06.-26.06. Cina va avea loc pe data de 25.06 între orele 18.30-21.00 va fi a seat down dinner cu preparate individuale pentru 150 de persoane la Lacul Smarald. Tema cinei va fi modern fusion sau mâncare românească reintepretata Buget - 700 lei per persoana (Ingrediente + Manopera


Proiect adăugat la: de BiancaS

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro