Proiect

1 Oferte / Încheiat

Masa privata

Categorie
Private chef
Invitați
4
Servire
Porții individuale
Locație
acasa
Județ
Bucureşti
Dată
19:00 / 25 ian. 2021
Durată
4 ore
Live cooking
Da
Număr de preparate
3
Caut
bucatar
Buget
2000 RON

Buna ziua, dorim sa inchiriem un chef pentru un eveniment privat(pranz, cina) pentru seful nostru la el acasa pentru 4 persoane in perioada urmatoare, este un cadou pentru ziua lui care va fi in data de 23.01.2021 , avem un buget de 2000 ron , astept ofertele dvs. Noi achitam onorariul chef-ului pentru respectivul eveniment. Ziua in care se va desfasura evenimentul va fi aleasa impreuna cu chef-ul, de comun acord. Bugetul include ingredientele si serviciile. Multumesc!


Proiect adăugat la: de Dorin Crisoverghi

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro