Proiect

0 Oferte / Anulat

Bucatarie surprinzatoare

Categorie
Bucătar permanent
Invitați
20
Servire
Bufet
Locație
Albastru si Origini
Județ
Vâlcea
Dată
08:00 / 01 mar. 2023
Durată
1 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
3
Caut
bucatar
Buget
4000 RON
(Servicii)

Albastru si Origini este o locatie pentru evenimente tematice, in cea mai mare parte din timp (tabere de yoga, biking, de psihologie, de arte sau corporate) sau evenimente private (reuniuni, zile de nastere, cununii etc). In cel un an de functionare, ne-am remarcat prin servicii si o atentie deosebita catre client (noi fiind direct implicati in organizarea evenimentelor) si o mancare surprinzatoare. Nu gatim traditional ci ne place sa ii surprindem pe oaspeti cu mancaruri pe care nu se asteapta sa le gaseasca "in varf de deal" (tocanita de vita cu anason, mancare marocana de naut si cartof dulce, mancarea de linte cu hribi si crusta fina de cartofi etc). Meniul este fix, insa mereu delicios, si am ajuns sa fim recunoscuti in zona pentru bucatele diferite. Ne dorim sa ne extindem si in partea de cine gourmet si sa fim mai activi in zona de evenimente private (small parties, cununii etc). Mai ales ca in zona Vilcea suntem o locatie unicat. De aceea, cautam un bucatar care sa coordoneze profesionist bucataria si sa o duca la un nou nivel. Pentru ca ne dorim servicii excelente, nu avem un buget fix pentru bucatarie ci suntem deschisi unui parteneriat win-win. Nu cautam un bucatar, ci un partener cu care sa construim un punct culinar de referinta! Momentan functionam de joi pe duminica, insa lucram la optiunea de deschidere in timpul saptamanii. Imagini actualizate despre noi, aici: https://www.instagram.com/albastru.si.origini/ Daca vi se pare interesant proiectul nostru, mi-ar placea sa discutam! Ana-Maria, owner Albastru si Origini 0744586595


Proiect adăugat la: de AMD

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro