Proiect

0 Oferte / Anulat

Cina Bucuresti

Categorie
Private chef
Invitați
2
Servire
Porții individuale
Locație
Bucuresti
Județ
Bucureşti
Dată
18:00 / 17 aug. 2020
Durată
2 ore
Live cooking
Da
Număr de preparate
2
Caut
chef
Buget
400 RON

Buna ziua! Apelam la platforma dumneavoastra pentru o cina cu serviciul de “private chef”. Ora poate sa fie flexibila (18:00-20:00). Suntem interesati de o mica gustare (antreu) si un fel principal (nu suntem pretentiosi). Speram ca nu o sa va deranjeze faptul ca o sa tragem cu ochiul in bucatarie. Ne bucuram ca am gasit aceasta platforma, abia asteptam experienta! :) PS: Bugetul include ingredientele, serviciile bucatarului. Nu am nevoie de vesela si bauturi de orice fel.


Proiect adăugat la: de AlexandraD

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro