Proiect

3 Oferte / Anulat

Bucătar pentru cina romantica acasă

Categorie
Cină romantică
Invitați
2
Servire
Porții individuale
Locație
Acasa
Județ
Cluj
Dată
17:00 / 14 feb. 2021
Durată
2 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
3
Caut
bucatar
Buget
600 RON

Buna, Mă numesc Alina și caut un bucătar pentru o cina romantica acasă pe data de 14 februarie, de Valentine's day. Cina va fi pentru 2 persoane și aș vrea 3 preparate (cu tot cu desert). Sunt deschisa la orice propunere de meniu de către Bucătarul care dorește sa ne gătească. Specific faptul ca nu avem gaz în apartament, deci toate electrocasnicele sunt pe curent (plita, cuptor, cuptor cu microunde). Nu suntem pretențioși la mâncare dar suntem întotdeauna deschiși sa încercăm lucruri noi. Vrei sa fii Bucătar de cina romantica care ii va aduce soțului meu o veste minunata? Aștept oferta ta de preț și meniu. Merci!


Proiect adăugat la: de Alina

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro