Proiect

0 Oferte / Anulat

Nuntă

Categorie
Nuntă
Invitați
200
Servire
Porții individuale
Locație
Outdoors
Județ
Mehedinţi
Dată
19:00 / 29 sept. 2024
Durată
9 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
5
Caut
bucatar
Buget
35000 RON
(Servicii și ingrediente)

Buget ușor flexibil, eveniment de aproximativ 200 invitați. Suntem interesați sa vedem mai multe propuneri de meniuri pentru nunta noastră create de Chefi experimentați. Dorim preparate tradițioanale reinterpretate, simplitate și rafinament, maxima atenție la detalii. Se dorește o adevărată poveste culinara și o explozie de gusturi livrată de o echipa de bucătari profesioniști cu un plating pe măsura.


Proiect adăugat la: de MariaH

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro