Proiect

0 Oferte / Anulat

Craciun in familie

Categorie
Petrecere privată
Invitați
12
Servire
Bufet
Locație
Cheia
Județ
Prahova
Dată
16:00 / 23 dec. 2022
Durată
8 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
5
Caut
bucatar
Buget
3000 RON
(Servicii și ingrediente)

Ne dorim sa avem preparatele traditionale de Craciun, in perioada de 2-3 zile de vacanta la munte. Mesele ne-ar placea sa fie compuse atat din mancare traditionala, dar si din specialitati ale bucatarului, daca ne poate surprinde. Nu avem un meniu stabilit punctual, il putem stabili si impreuna cu bucatarul. De asemenea si optiunile bifate mai sus sunt orientative, le putem stabili impreuna.


Proiect adăugat la: de Ingrid

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro