Proiect

1 Oferte / Încheiat

reorganizare cantina

Categorie
Consultanță
Invitați
100
Servire
Porții individuale
Locație
SC Valrom Industrie Srl
Județ
Bucureşti
Dată
11:00 / 30 iun. 2021
Durată
3 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
9
Caut
consultant
Buget
5000 RON

Suntem interesati sa imbunatatim considerabil meniurile pe care le pregatim pentru angajatii nostri la Cantina din incinta firmei Valrom. In acest sens,dorim sa stabilim o intalnire la sediul firmei noastre ca sa vedeti resursele de care dispunem, astfel incat sa gasim impreuna cea mai buna solutie de imbunatatire, inclusiv sa ne oferiti si noi variante de meniu, diferite de ce se gaseste la noi. Bugetul pe meniul principal este in jur de 11 lei/portie (garnitura, carne, salata, chifle si sosuri), dar acesta poate fi majorat daca este nevoie. Celelalte preturi pe care le avem sunt: - meniul de post + salata - 7 lei - ciorba cu carne - 5,5 lei - ciorba de post - 3,5 painea este inclusa in meniu, indiferent daca se comanda fel principal, meniul de post sau o ciorba Mentionez ca in pretul meniului se reflecta doar ingredientele, manopera fiind subventionata de firma - personalul din bucatarie este angajat al firmei. Deasemeni, tin sa va comunc ca bucataria este dotata si utiliata cu tot ce este nevoie dar daca Dvs.apreciati ca ar mai trebui facuta vreo achzitie astfel incat sa ajungem la rezultatele pe care le dorim, este ok. In concluzie, astept sa ma contactati pentru a ne intalni si a discuta punctual cele mentionate mai sus si nu numai. Multumesc anticipat pentru raspunsul pe care o sa il primesc de la Dvs.


Proiect adăugat la: de Liliana Nistor

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro