Proiect

0 Oferte / Anulat

Bucatar pentru acasa

Categorie
Bucătar permanent
Invitați
5
Servire
Porții individuale
Locație
Zona Unirii
Județ
Bucureşti
Dată
12:00 / 20 feb. 2021
Durată
4 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
2
Caut
bucatar
Buget
3500 RON

Buna ziua! Cautam un bucatar pentru acasa, cu experienta, pentru a gati pentru o familie de 5 persoane, de 2-3 ori pe saptamana. Nu suntem pretentiosi la mancare, insă unul din membrii familiei are intoleranta la gluten. Avem nevoie de un bucatar pentru acasa pe o perioada de 3 luni. Asteptam oferte care dorim sa contina si detalii despre bucatar si experienta acestuia. Bugetul este doar pentru bucatar, fara cheltuielile cu ingredientele. Multumim!


Proiect adăugat la: de Gabi

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro