Proiect

0 Oferte / Anulat

Restaurant

Categorie
Bucătar permanent
Invitați
100
Servire
Porții individuale
Locație
Urziceni/Ialomita
Județ
Ialomiţa
Dată
08:00 / 01 mai 2022
Durată
8 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
1
Caut
bucatar
Buget
5000 RON
(Servicii)

Proiectul consta intr-o locatie noua care beneficiaza de 2 sali de evenimente cu bucatarie proprie,noua uitilata. Locatia este in centrul comercial al orasului Urziceni,Ialomita. Propunem ca bucatarul sa lucreze o saptamana de lucru cu una libera. Costurile privind cazarea le suporta firma. Activitatea specifica firmei este numai de evenimente ce includ nunta,botez,onomastica,pomeni. Specificul restaurantului este traditional romanesc. Preconizam ca in luna mai va fi inaugurarea proiectului.


Proiect adăugat la: de Valentina Ionita

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro