Proiect

0 Oferte / Anulat

Catering

Categorie
Bucătar permanent
Invitați
50
Servire
Porții individuale
Locație
Zona Floreasca
Județ
Bucureşti
Dată
08:00 / 01 mar. 2021
Durată
8 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
5
Caut
bucatar
Buget
2500 RON

Esti un Bucătar care caută să evolueze zilnic și care dorește să inoveze? Noi te vrem în echipa noastră, ca împreună să creștem și să dezvoltăm primul business din București și din țară dedicat exclusiv bebelușilor și toddlerilor. Dacă te regăsești in caracteristicele de mai jos, ne-ar plăcea să vorbim deshis despre avantajele unei colaborări frumoase pe termen lung. Pregătirea și experiența: - studii medii; - diplomă de calificare în domeniu; - vechimea în specialitate: minim 3 ani; - cunostințe medii/avansate de limba engleză; - cunoașterea pricipiilor H.A.C.C.P.; - rigurozitate în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică; - imaginație culinară, ordonat și disciplinat; - capabilitatea să pregatească produse alimentare reci și calde în conformitate cu meniul restaurantului; - atitudine orientată către învățare, politețe, etichetă, abilități bune de comunicare, persoană energică și amabilă; - atitudine pozitivă și conciliantă în relațiile cu clienții și colegii; - atenție la detalii; Responsabilițăti și sarcini: - pregătește mâncărurile din rețetarul unității în conformitate cu standardele în vigoare; - montează preparatele în recipentele adecvate pentru livrare; - participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat și la realizarea comenzilor de aprovizionare; - debarasează și asigură curățenia bucătăriei; - asigură implementarea și menținerea standardelor de păstrare și depozitare a produselor, semipreparatelor și preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. - răspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate și respectarea termenelor de execuție a acestora; - păstrarea în bune condiții a ustensilelor și aparaturii; - respectarea normelor de igienă și securitate a muncii; - utilizarea resurselor existente, exclusiv în interesul firmei.


Proiect adăugat la: de Oana I.

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro