Proiect

0 Oferte / Anulat

Bucatar sef Boutique Hotel 4*

Categorie
Bucătar permanent
Invitați
0
Servire
Porții individuale
Locație
Kayus Boutique Hotel 4*, Busteni
Județ
Prahova
Dată
09:00 / 25 mar. 2022
Durată
0 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
1
Caut
bucatar
Buget
11000 RON
(Servicii)

Detinator al premiului Best Boutique Hotel in Romania, Kayus este in cautare de un bucatar sef cu experienta, dedicat si creativ, care sa se muleze pe meniul locatiei si sa aduca un plus valoare. Salariul este unul atractiv, cazarea si mancarea fiind asigurate de catre noi. Locatia se afla in Busteni si si-a castigat deja un renume in zona Valea Prahovei, beneficiind de o clientela premium.


Proiect adăugat la: de Utilizator inactiv

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro