Proiect

0 Oferte / Anulat

Ciorba de Potroace

Categorie
Catering
Invitați
40
Servire
Bufet
Locație
Ramnicu Valcea
Județ
Vâlcea
Dată
11:00 / 26 iun. 2022
Durată
5 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
2
Caut
bucatar
Buget
1000 RON
(Servicii și ingrediente)

Acest proiect se refera la intalnirea de a doua zi dupa petrecerea de nunta. Nu stim exact cati oameni vor veni dintre invitatii la nunta, insa estimam 40 - 50 persoane maxim. Ne intereseaza un meniu care sa includa ciorba si un fel principal (carne cu cartofi si salata, ceba foarte simplu). Intelegem ca bugetul poate varia si putem diacuta insa am vrea sa ne incadram pe cat posibil in 1000 lei.


Proiect adăugat la: de SorinaE

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro