Proiect

0 Oferte / Anulat

Aniversare 35 ani

Categorie
Private chef
Invitați
10
Servire
Porții individuale
Locație
Acasa, Otopeni
Județ
Ilfov
Dată
19:00 / 24 iul. 2021
Durată
3 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
2
Caut
bucatar
Buget
500 RON
(Servicii)

Grill party - outside (12 pax max) De fiecare data sotul meu este cel care se sacrifica la gratar in timpul petrecerilor noastre si de data asta as vrea sa-i ofer privilegiul de a sta la masa cu invitatii sai. Pratic imi doresc un bucatar care sa ne ajute cu acest aspect sambata seara. Ingredientele le vom avea noi, ne gandim la o pleskavita sarbeasca in meniu, cu garnitura de cartofi ca main course, ceva aperitiv traditional pentru inceput.


Proiect adăugat la: de Anca Moraru

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro