Proiect

1 Oferte / Anulat

Bucatar privat acasă

Categorie
Bucătar permanent
Invitați
5
Servire
Porții individuale
Locație
București sector 1
Județ
Bucureşti
Dată
07:00 / 01 mar. 2021
Durată
8 ore
Live cooking
Nu
Număr de preparate
2
Caut
bucatar
Buget
1500 RON

O familie de 5 persoane suntem în Căutare de bucătar private pentru acasă, permanent. Dorim 2 mese (prânz și cina)/zi. De mic dejun de ocupam noi dimineață înainte sa plecam la muncă. Căutăm un bucătar permanent sau o bucătăreasă care sa aibă experiență în gătit pentru copii sub 10 ani și sa fie dispus/a sa vina cu noi 1-2 ori /an la cabana noastră de vacanta din Sinaia. Va rog sa nu Trimiteți oferte dacă nu sunteți bucătar cu experiență. Dorim pe cineva profi care sa cunoasca reguli de igiena și un minim de cunostiinte de Nutriție. Mulțumim!


Proiect adăugat la: de Alexandra Iacob

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro