Proiect

1 Oferte / Încheiat

Pranzuri si cine 24-29 Apr resedinta Privata+ Bucatarie profesionala birou in industrie

Categorie
Private chef
Invitați
6
Servire
Porții individuale
Locație
Dorobanti sector 1
Județ
Bucureşti
Dată
12:00 / 24 apr. 2021
Durată
8 ore
Live cooking
Da
Număr de preparate
3
Caut
bucatar
Buget
3000 RON

Căutăm un bucătar care să fie disponibil pe întreaga perioadă: 24-29 Aprilie. Bucătarul va trebui să aibă un program flexibil, deoarece va găti pentru un invitat VIP din cadrul companiei noastre pentru cele 6 zile. Propunerea de meniu trebuie să o primim cu o zi înainte. Bugetul de 3000RON nu include materia primă, ci doar serviciile bucătarului. Bugetul poate să difere în funcție de timpul petrecut de bucătar în cadrul companiei noastre. Mulțumim frumos!


Proiect adăugat la: de Daniela B

Ce trebuie să știi

Chefs of Romania este o platforma online care vine în ajutorul tău! Adaugă-ți proiectul evenimetului/petrecerii și furnizorii noștri de servicii îți vor trimite oferte personalizate și planuri de realizare. Alegi doar ce ți se potrivește!

Vino alături de noi

Cauți un bucătar, ai nevoie de catering sau de un consultanță? Creează-ți un cont de client și adaugă un proiect. Primește oferte și accept-o pe cea potrivită ție.

Ești bucătar, cofetar, patiser sau oferi servicii de ospitalitate? Creează-ți un cont de furnizor și oferteaza proiectele la care vrei să faci parte.

Platforma Chefs of Romania nu garantează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru buna desfășurare a proiectului.

Ai nevoie de ajutor?

Ești nou pe platformă și nu ai găsit ce căutai? Vom fi bucuroși să discutăm cu tine și să clarificăm lucrurile. Oricând!

Telefon

+40 763 010 202

Adresă email

contact@chefsofromania.ro