Workshop culinar la tine în bucătărie

Fie că ești gourmand și vrei să înveți să gătești sau ești pasionat de gătit și vrei să treci la nivelul următor și să prepari dish-uri complexe, poți descoperi gătitul ca mod de relaxare și învața să gătești delicios chiar în bucătăria ta.

Surprinde-ți prietenii și familia cu preparate inedite învățate de la un bucătar chef profesionist, în casa ta, cu ustensilele pe care le ai.

Poți învăța să gătești preparatele favorite ale partenerului tău, fie că sunt ele vegetariene sau chiar vegane. Înveți tips & tricks direct de la un bucătar cu experiență și te relaxezi în ambianța perfecă: la tine acasă.

Acesta poate fi o metodă sigură, din punct de vedere al situației de față în ceea ce privește pandemia, care oferă în același timp o diversitate în rutina ta zilnică.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu această activitate, te provocăm șă îți încarci cererea ta în secțiunea proiecte și așteaptă oferte de la chefii disponibil care se află în județul tău. Nu uita, pentru a încărca un proiect, ai nevoie de un profil de client.

Netflix & chill? Sau alegi ceva mai dinamic și îți iei un private chef să înveți tehnici noi de gătire și cum să reduci risipa alimentară?

Autor: Admin

Publicat: 22 iul. 2020