De ce Chefs of Romania?

Chefs of Romania este o platformă creată de tineri antreprenori, cu experiență în domeniul HoReCa, care au dorit să aducă și în România acest concept de a găsi rapid un bucătar/patiser/barman cu experiență pentru evenimente private, workshop-uri, consultanță restaurant, sau chiar și pentru o cină în confortul casei tale.

Chefs of Romania îți găsește bucătar pentru tine și afacerea ta! Tu vii cu proiectele și bucătarii noștri cu ofertele personalizate și planurile de realizare. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe site-ul nostru.

De asemenea, dacă ești un bucătar dornic de noi proiect HoReCa, nu trebuie decât să îți creezi profilul de "furnizor" și să îți completezi în întregime profilul! Fii pe fază când se postează un proiect și pornește-ți notificările contului. Acesta poate fi chiar în județul tău!

Misiunea noastră: este de a pune la dispoziție proiecte noi pentru bucătari talentați.

Viziunea noastră: este să unim bucătarii din România. Noi credem în industria HoReCa din România și în evoluția acesteia.

Valorile noastre:
  • Pasiune - Susținem faptul că pasiunea definește orice proiect. Astfel, prin această platformă susținem bucătarii pasionați care doresc să își expună abilitățile culinare.
  • Creativitate - Incurajăm proiectele culinare creative și le facem legătura cu bucătari talentați.
  • Comunicare & Lucrul în Echipă - credem ca pentru un eveniment/proiect să aibă rezultatul dorit este esențială o colaborare fără dificultăți între memebrii echipei. De aceea prin Chefs of Romania orice proprietar de restaurant/organizator de evenimente care are nevoie de echipă pentru bucătăria sa, poate să comunice ușor și rapid cu bucătarii din România prin mediul online cu ajutorul site-ului www.chefsofromania.ro

Ceea ce trebuie luat în considerare atunci când îți creezi un cont de "furnizor" (pentru bucătar/patiser/barman etc) este faptul că nu vei puteam accepta o oferta dacă nu ai numărul de credite necesar în contul tău. Pentru a afla mai multe îți recomandăm să accesezi secțiunea noastră de "Întrebări și Răspunsuri"

Dacă te-am făcut curios, deschide-ți gratuit un cont de client sau de furnizor și explorează oprtunitățile platformei. În cazul în care nu ai găsit răspunsul la întrebările tale referitoare despre platforma noastră, ne poți lăsa un mesaj aici. Îți vom răspunde cu drag, în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea nu uita să ne urmărești pe conturile de socializare unde vom anunța în mod constant noile proiecte culinare. Instagram/Facebook @chefsofromania

Autor: Admin

Publicat: 22 iul. 2020